Gnózis

2023. február 23. 13:28 - Sátánjézus

Segg

1. „De hiszen te prédikálsz mindig a tisztaságról!“
Igen, csak vannak lelkiállapotok, amikor egy ilyen démonokat meglovagoló hölgyi tompora fényesebb és szentségesebb dolog bármi másnál, ami a lelkemre hatni tud. 
2. A tárgyi mivolt nem a tárgyiasítást jelenti, hanem a vonzalom elvontságának és kifinomultságának egy bizonyos fokát. A hétköznapi szenvedélyességben a felek állatokká válnak, és ettől igazán emberek. (Egyébként ez is nagyon szép). A nemi viszony egy más fokozatában viszont a felek tárgyakká válnak, és ettől igazán istenek. Nem véletlenül freudoztam, olvassatok Freudot. 
Kéne egy olyan segg, ami bármilyen segg tud lenni. Az összes segg, még a (nem méretben értve) leghatalmasabb és a legszebb is. Ami mindig olyan tud lenni, hogy a megfigyelő identitásának, attitűdjének, pillanatnyi állapotának a legjobban megfeleljen, a legjobb legyen, a legjobban tetsszen neki. Ami legjobban lélektükröző, mélyérintő, ami a legjobban inspirálja. Mert a női segg (lehet hogy a férfi is, nemtudom, heteró vagyok) egy nagyon különleges testrész. Bármi benne lehet esztétikai értelemben, és tudjuk hogy az esztétika az minden. A csúcstól a mélyig, talán a seggnél a legélesebb, legkifejezettebb a különbség abban, ahogy a vele szembeni aktivitást elképzeljük és realizáljuk. Valaki verni szeretné, szidni, bántani, alázni, röhejessé tenni, kék foltokat hagyni rajta, valaki pedig ponthogy alárendelni magát, az arcán érezni, nyelvével tisztelni, reszketni, vágytól nyüszíteni, csúszni-mászni előtte, általa fellöketni, imádkozni hozzá. Egy jó segg a mindenösszeérés tökéletes ihletése, ahogy a képen is leírtam, önmagunkká tesz. Ha valaki rendelkezne a szuperseggel, konkrét és vitathatatlan istenség lenne.
Még a segg egy bizonyos fajtájáról ideillesztek egy kurva szexista és tárgyiasító írást:
Nincs elérhető leírás.
A szexualitás és az ellentéte között nem kell választani. Ami fent, az lent. A mindent tartalmazó tökéletesség szerint, végtelenül színvonalasan művelni az ideális, aki jól szexel, az nem veszíti el a szüzességét. Aki jól vágyik, arra nem hat a vágy. Persze ez önmagában lehetetlen, de ha kiválasztott vagy, nem kell aggódnod, akinek a tiszta fény a közepe, az liftezve növeli tökéletes rendben aktív univerzumát (tantrák, Hermész Triszmegisztosz, meg még nyilván csomó mindenki). Csak arról az egyről szabad lemondani, hogy bármiről is lemondasz. Mindent tartalmaz a kifogásolhatatlan, a határtalan szép.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satanjezus.blog.hu/api/trackback/id/tr5118056434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gnózis
süti beállítások módosítása