Gnózis

2023. február 19. 14:50 - Sátánjézus

PROLISÁG=ANTIKRISZTUS

Avagy miért maga a bűn minden olyan egyszerűsítés, ami nem olyan, mint a törteké

1. Az egyszerűség maga az embertelenség, maga az erőszak. Ha valaki egyszerűbb a legbonyolultabbnál és bármilyen módon kontaktusba kerül egy bármit is érdemlő, bármire is jó individuummal (például az tudomást szerez róla, vagy egy tisztátalan aktusának (gondolat, szó, cselekedet) valamilyen következménye elér hozzá), tehát az egyszerű ember a puszta létezésével: minden lélekkel rendelkező emberrel szemben végtelen sértést követ el, ami viszonzásául a fizikai erőszak semmilyen formája sem elégséges elégtétel.

Azért látszik minden igazi emberi dolog az egyszerűek számára könnyen (pl pszichológiával) megmagyarázhatónak, mert ha megértenék hogy túl egyszerűek, elkerülhetnék jogos jussukat. Jogos jussuk pedig egy olyan hely, aminél nemhogy rosszabbat nem lehet elképzelni, de olyat sem.

Aki azthiszi hogy ért engem, hogy köze van hozzám, és elkezd faszságokat magyarázni, annak a cafatjait is továbbaprítanám. 

 

 2. Az öncélú, gyönyörnövelő, lélekhizlaló szadizmus bármilyen formája nemesebb a csonkító, meghazudtoló, dolgok valóságát elvevő agressziónál. Előbbi megérthető örömszerzés, utóbbi a legkonkrétabb antikrisztus-terjesztés. Az adott dolog értékhordozáshoz szükséges kiterjedtségét, összetettségét és kifinomultságát semmisíti meg valós sebzéssel, a „szaros whisky szar lesz“ alapon fertőző alsóbbrendűséggel. Ahogy a legtöbb apa gyermekéhez viszonyítva primitív, sörtét, ártalmas torzlény, mint egy kórokozó. A romboló, nyomorító egyszerűsítések alapja mindig a bűn harmadik jaspersi fokozata, a valósággal való totálisan egoisztikus, teljes szembefordulás. Krisztus a ténylegminden, a mindent megértő, az igazi valóság, a kifogásolhatatlan, a soha semmilyen lelket sehogysem bánt/zavar, aki/ami elég kifinomult ahhoz, hogy semmit se sértsen. A valóság végtelenül megért téged (igen, téged is). Minden kihagyás, átugrás, pixelesítés, minden figyelembenemvevés, minden másmintkrisztus lénység önálló akarata eltér a valóságtól. Minden ami eltér a valóságtól, az kevesebb, mint a valóság. Minden ami kevesebb mint a valóság, minden ami kevesebb mint a te legsajátabb, legszebben szomorú, legérzékenyebb, legérinthetetlenebb igazságod: az antikrisztus. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satanjezus.blog.hu/api/trackback/id/tr4518053238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gnózis
süti beállítások módosítása