Gnózis

2023. április 13. 21:34 - Sátánjézus

Élvezd!

Valami pont attól tud létezni, hogy valami más nem létezik.

Minden pillanatban a létezés csúcsa, királya vagy.
A létezésed miatt nem létezik egy csomó minden.
Élvezd.
Mert gondolj arra, hogy puszta léteddel teszed nemlétté az éppen nemlétezőket. Teljes tudatlanságban és ártatlanságban. Ez szépséged, nagyságod, megkérdőjelezhetetlen jogosságod folyománya. Szexi vagy. És isteni. Minden mozdulatod, minden részleted végtelen hatalom és gyönyör. A szüntelen pusztításból szüntelenül kinövő virág. Minden lábad alatt fizet azért, hogy lehess. Te sem akarod és ők sem akarják. De egyszerűen muuszáááj... Ahh...
E gyönyör a bizonyíték, hogy nem puszta gondolatfonogatás ez.
És még azt hiszed, hogy véletlenül vagy itt, mikor talpadért, mosolyodért, legalacsonyabbrendű élvet akaró tervecskédért, a pólódra tapadt hajszálakért, legértelmetlenebb szórakozásodért, még unalmadért is, és minden csepp izzadságodért minden pillanatban univerzumok pusztulnak el?
Úgyis rettenetes, értelmetlen és csodálatos vagy. Nem tudsz nem az uralkodó lenni. Hát miért nem veszed magadra gyönyörű jussodat, és élvezed az életet a szüleid által belédvert kicsinységből fakadó felhőtlen élvezést nem engedő túlgondolás nélkül? Csak úgy. Teljesen. Élvezd. 
Folytatás: a meztelen test méltósága. A meztelen test mindenösszeérő végtelensége. Mindenfajta meztelen emberi test imádatra méltó. Mert a test szent, csak a lélek romlott (legtöbbekben).
A létezés egy folyamatos, minden fölött aratott diadal.
„Nem élhet az egyik, míg él a másik.“ Azért nem él, mert én élek. Miattam nem él. Ide is kapcsolódik a gyilkolás gyönyöre. Bárkinél szexibbnek érezheted magad. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satanjezus.blog.hu/api/trackback/id/tr9418101974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gnózis
süti beállítások módosítása